Wij zoeken per direct een;

Service monteur (m/v)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als service monteur in een groeiend innovatief bedrijf in de verwarmingsbranche?

Onze opdrachtgever produceert en ver-markt gasgestookte warmwater- en centrale verwarming toestellen voor utiliteit- en industrie projecten. Ze hebben de ambitie en potentie om met een breed scala aan nieuw te ontwikkelen en te certificeren producten een realistische groei in te zetten. Ze willen met deze nieuwe producten een bijdrage leveren aan de realisatie van het klimaat akkoord van Parijs. De opdrachtgever is een kleine organisatie en heeft een platte organisatie structuur. De organisatie kenmerkt zich als pragmatisch en bied mensen de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen.

Wie zoeken wij:

Je bent besluitvaardig maar tevens creatief en ziet mogelijkheden tot verbetering. Je bent prettig in de omgang en communiceert makkelijk met klanten of opdrachtgevers en alle lagen binnen de organisatie. Je bent positief ingesteld en weet opbouwend te beargumenteren en bezit daarmee overtuigingskracht op inhoud.

Je hebt een afgeronde opleiding installatietechniek, elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde op MBO niveau. Je hebt een diploma periodiek onderhoud en inspectie en een diploma service technicus. Je hebt service ervaring in HVAC installatietechniek en hebt affiniteit met elektronica en/of meet en regeltechniek. Je bent tevens in het bezit van het VCA-Basis certificaat.

Ambitie
Je hebt de ambitie om jezelf alle “ins-en outs” van onze producten en processen eigen te maken. Je zoekt zaken graag grondig uit en leert graag dingen bij. Je bent gemotiveerd om ook buiten je eigen rol te kijken, “out of the box” te denken en helpt graag mee om processen te optimaliseren en de organisatie door te ontwikkelen. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, bent kwaliteitsgericht, integer, daadkrachtig, samenwerkingsgericht, stressbestendig en flexibel. Je hebt geen 9 tot 17 mentaliteit.

Locatie
Je werkt in de basis op het bedrijf in Groningen maar bent graag onderweg binnen Nederland of soms daarbuiten. Je bent in bezit van een B/E rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris afhankelijk van je ervaring
  • Contract in overleg
  • Reiskostenvergoeding